Crochet Along 2019 – Complications

Met de Nostalgia CAL van dit jaar in het achterhoofd hebben Jolanda en Naomi de afgelopen periode hard gewerkt aan een geheel nieuwe CAL voor 2019: Complications!

De naam verklapt het al een beetje, want de Complications CAL zal op verzoek wat meer uitdagingen op haakgebied bevatten. Elk deel van de CAL is een nieuw patroon. Er is gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd makkelijke, steken en patronen. Een uitdaging, maar een beetje uitdaging gaat niemand uit de weg toch?

Complications 2019 is in twee varianten ontworpen: een rechthoekige plaid en een vierkante. De kleurencombinaties ‘Stormy Weather’ en ‘Purple it is!’ zijn in beide formaten gehaakt met een nieuw Durable Acrylic garen wat specifiek voor deze CAL in pakketvorm verkrijgbaar is.

De Crochet Along 2019 start 18 januari 2019 en eindigt in mei, met een prachtige plaid als eindresultaat. De patronen zullen voorzien zijn van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en filmpjes. Via de Facebookgroep ‘Haakplein’ en www.haakplein.com is de Complications Crochet Along 2019 te volgen. Pakketten zijn per direct te bestellen en worden vanaf 18 december uitgeleverd.

Pakketten en garens

Jolanda en Naomi hebben voor deze CAL gebruik gemaakt van Durable Acrylic. Een 100% acryl garen wat specifiek voor deze CAL is gemaakt en alleen verkrijgbaar is in de Complications CAL pakketten.

Er zijn pakketten beschikbaar voor de Stormy Weather en Purple it is! versie, in beide formaten. Totaal dus 4 varianten. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren label en een set stekenmarkeerders die goed van pas komt bij het haken van de Complications.
De prijs  voor de vierkante versie van ca. 175×175 cm is € 69,95, en  voor de rechthoekige versie van ca. 175×205 cm  € 79,95.