Retourvoorwaarden

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen op uw bankrekening . Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.                                                                Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking met de originele aankoop bon en herroepingsformulier aan de ondernemer geretourneerd worden.

Beschadigde en reuk/geur artikelen worden niet gecrediteerd, wel ingenomen. Om gebruik te maken van dit recht moet u eerst contact met ons opnemen via het Retourformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst goederen retour terugstorten worden, mits het product na beoordeling en in goede orde retour ontvangen is.

Zonder herroepingsformulier geen annulering. Je bestelling is dan niet geannuleerd.Voor de retourzending zijn de kosten en het risico voor uw rekening. Bewaar het bewijs van uw postagentschap tot het is afgehandeld. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden de kosten die dit met zich meebrengt bij de afzender in rekening gebracht.